2262058449 Λεωφόρος Οινόης 18, Σχηματάρι infoservices.am@gmail.com

M&A QOSE
Υπηρεσίες Εύρεσης Ανθρώπινου Δυναμικού - Σχηματάρι Βοιωτίας


Η εταιρεία M&A QOSE είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού και έχει έδρα στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων για την εύρεση και πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού.

Η M&A QOSE διαθέτει μια εμπειρη ομάδα ειδικευμένων συνεργατών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της και βοηθούν στην επιλογή του κατάλληλου ατόμου για κάθε θέση εργασίας. Η εταιρεία εφαρμόζει συστήματα ελέγχου ποιότητας στις υπηρεσίες της και διασφαλίζει ότι οι υποψήφιοι πληρούν όλα τα απαραίτητα προσόντα για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών της.

 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Τα στελέχη μας, με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο και γνώση της συγκεκριμένης αγοράς εργασίας, μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να καλύψουν διαδικασίες που αφορούν στην επιλογή και διαχείριση του κατάλληλου προσωπικού.

Περισσότερα
 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, όπως η Ελληνική, όπου οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων αναζητούν ικανά και εξειδικευμένα άτομα, η M&A QOSE σας παρέχει τη δυνατότητα να στελεχώσετε οποιαδήποτε θέση παραγωγικής εργασίας με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Περισσότερα
ΣΤΟΧΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Άμεση στελέχωση θέσης (ανάλογα με το είδος της εργασίας) • Μείωση του κόστους εργασίας (μισθοί και ασφαλιστικές εισφορές βαρύνουν εμάς) • Απαλλαγή από χρονοβόρες διαδικασίες επιλογής, πρόσληψης και διατήρησης του εργατικού προσωπικού

Περισσότερα
Φορτοεκφορτωτής αποθήκης
Χειριστές κλαρκ
Εργάτεςτριες Συσκευασίας
Αποθηκάριος
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή καλέστε μας απευθείας.